Cool on ollut niin aurinkoisia päiviä, joskin aika viileitä , kun tuo tuuli pohottaa joka päivä. Silti on ollut kiva puuhailla ulkona kaikenllaista hommaa. Lopulta sain Himmun häkinkin pystyyn, tosin siitä tuli niin hutera, ettei siellä kyllä mikään isompi kaveri pysyisi, mutta tuo pikkuruinen ei edes yritä sieltä pois, tyytyväisenä vain touhuilee siellä. olin suunnitellut siitä vähän isompaa, kun verkossakin olisi varaa mutta jätin sitten entiselleen, kun lupasivat tulla tekemään kunnon häkin Himmulle. Olkoon tuo vanha nyt sitten väliaikaisena.

Kunnostin yhden kukkamaan ja kylvin siihen kukkia. Hetken päästä siinä oli tuhat ja sata pikkuista tassunjälkeä, kun Himmu oli huomannut, että sitä oli pöyhitty. Ressu luuli varmaan, että myyrät olivat pehmentäneet sitä maata ja koitti löytää syylliset. Siksipä tuota häkkiä pitikin alkaa tekemään, ettei jokapuolelta siemenet mene hukkaan. En vain millään raaskisi pistää Himmua sinne, on niin mukavaa kun se suraa minua, minne sitten menenkin.

Aamulenkit tahtoo lyhentyä näinä aikoina, kun muuten niin paljon tuolla pihalla olemme. Teemme sitten päivän mittaan useamman pikku lenkin, Himmu on niin onnellinen kun pääsee juoksentelemaan metsässä. Siellä on aina uutta tutkittavaa.