Voi ihmettä! Himmu sai hetkeksi ne ihanat kaverit vieraakseen ja mummu iloa silmille kun noiden kolmen yhteiseloa sai seurata. Kolme ruskeata käärylettä ringissä menemässä pitkin tarhaa. Sitten me kaikki kävimme kävelyllä sellaisen mukavan laenkin. Himmu sai juosta vapaana ja toiset narussa. En uskaltanut päästää irti, jos vaikka eivät olisi antaneet minulle kiinni.

Himmu kyllä selvästi esiintyi, kun sai pistella vapaana. Näytti taatusti kaikki mahdolliset pissapaikat, missä ikänään on kyykistellyt. Toiset perässä samaan paikkaan ja sitten porukalla vähän potkittiin. takaisin tullessa pihassa kysyin, menettekö tarhaan vai mennäänkö sisälle. Kaikki lujaa rappusille: Siis sisälle. Himmu oli saanut ruokakupin eteensä hetki ennen kavereiden tuloa ja tapansa mukaan vain haistoi ja jätti siihen. Kun sitten mentiin kavereiden kanssa sisälle ja toinen niistä huomasi Himmun kupin, tuli Himmulle kiire syömään omansa pois ja viimeistä muroa myöden meni kaikki. Pitää vissiin viedä kerran viikossa kavereiden luo ruokakupin kanssa että oppii syömään ruokansa.

Muksu koira viihtyi kovasti sylissä ja ihme ja kumma. Himmu antoi olla ihan hyvin, vain kerran hyppäsi itse kun huomasi Muksun yrittävän syliin. Sinä ne sitten istua nökötti yhdessä Hipun katsellessa vieressä, ihan ilme kasvoillaan, voi teitä kakaroita. Hippu kun on jo vähän vanhempi ja aivan ihana persoona.

Aika vain jäi kovin lyhyeksi kun jo haettiin pois. Kiitos Paulalle kuitenkin tästä hetkestä! Himmu varmaan näki untakin kun sätki unissaan kovasti, jota ei yleensä tee!