taas välillä sataa lotisee oikein mukavasti. Eipä tarvis kukkamaita olla hetkeen kastelemassa, nyt ei niin nopeasti enään kuivukkaan kuin aiemmin kesällä.

Olikin oikein sopivaa sadepäivän puuhaa kun keitin mehuksi eilen poimimani marjat. Minulla on käytössä sellainen pikkuinen mummon mökki, jota käytän kesäkeittiönäni. kellarikin sijaitsee saman mökin yhteydessä niin on lyhyt matka laittaa tulokset kellariin. Siellä ennen tein kaikki säilykkeetkin, ne nyt vain on jääneet, kun yksin olen, ei kovin paljon kannata keitellä kaikenmaailman soseita ja hyytelöitä.

Himmu vain ei meinaa sinne mökkiin uskaltaa tulla sisälle, en käsitä, miksi se pelkää sinne tuloa, nytkin istui mökin rapulla sateessa surkean näköisenä. lopulta sain sen houkuteltua sisälle ja laitoin oven kiinni, niin arasti sitten tuli sisälle ja kääriytyi nukkumaan.Kun itse istahdin hetkeksi, hyppäsi kyllä syliin ja nukkui siinä sitten senajan, kun ehdin paikallani olemaan.

Nyt pitäisi sitten lähteä tuonne sateeseen vähän lenkille, siitä Himmu ei onneksi perusta, vaikka reisussa sataakin, pikemminkin minä yritän pinnata pidemmästä lenkistä vesisateella.