On vielä varhainen aamu. kaikki on niin hiljaista, ei edes postinhakijoita vielä tuosta sunnuntain laatikosta ole liikkeellä. Odottavat varmaan päivän valkenemista.

Nyt on ollut muutaman päivän ajan ihan mukavia ulkoiluilmoja, on saanut olla vähän kauemmin siellä. me on Himmun kanssa tehty vähän turhiakin askareita pihassa, kun tekee mieli siellä olla, eikä ihan viitsi paikoillaankaan seistä. Himmun paras leikki on, kun otan lunta käteeni ja heitän ilmaan ja sitä sitten Himmu yrittää ottaa kiinni.

Jalkapallo on viety vinttiin odottamaan uutta pelikautta. Himmu näki sen siellä ja oli kyllä ihmeissään, mitä se tekee vintissä, olisi heti pitänyt saada pallonsa. Ei sillä voi sisällä pelata, kun se pelivauhti on mahdottoman kovaa, siinä vois tulla tuhoa. Himmusta kehittyi kesän mittaan taitava pallon käsittelijä. Alkuun huuteli mummua apuun, kun pallo meni johonkin pahaan paikkaan, mutta oppi nostamaan pallonsa pois ojan pohjalta ja taitavasti pyöritteli sen pois puskien alta ja kukkien seasta. Sitä touhua oli hupaisa seurata, pallo ja koira melkein saman korkuiset