nyt sitä on saatu. kaunista. lämmintä ilmaa. ollankohan nyt kaikinpuolin sitten tyytyväisiä. Eipä tietenkään, nyt jo kuuluu että liian kuumaa ja niin kuuluu täältäkin. Ei me Himmun kanssa ihan näin lämmintä tarvittaisi.

Ei se mitään, pihahommissa Himmu yrittää kuitenkin olla ahkerasti mukana. Kun vähän kunnostelin kukkamaata ottaen pois noita ikikamalia rikkaruohoja ja jo osin kuihtuneita kukkia, muisti Himmu aina tulla istumaan juuri sen kukan päälle, lmikä oli hoitovuorossa. Siinä sitten istua tapittaa ja katsoo ilmeisen tyytyväisenä minuun, kuin kysyen, onkos tästä nyt apua sitten

Yhden homman Himmu hoitaa ihan mallikelpoisesti. Kun tuo Fasaani on nyt päättänyt asettua kasvimaalle vakituiseski asukkaaksi ja kun kehoitan Himmua menemään katsoon, onko lintu kasvimaalla, juoksse kuin nuoli, ja lähtö tulee- pari kolme metriä, kun Himmu ajaa. Tulee sitten voitonriemuinen ilme kasvoillaan katsomaan, että näitkös, mitä tein. Sanotaan, että kissa elää kiitoksella, mutta niin Himmukin. On niin polleeta että, kun kiittelen, että olit kiltti. Ei aja kauas, eikä mene lähelle, senkun kuvittelee olevansa suuri metsästäjä, eikä tuo fasaanikaan enään piittaa mitään, siirtyy vain paikasta toiseen ja jatkaa oleiluaan.

Jotta on sitä hellepäivillekkin tekemistä.