Taas tuo pakkaspaholainen hillitsi meidän aamulenkkiä. Emme käyneet kuin ehkä kilometrin lenkin ja jopa otti hengityksen lyhykäiseksi.  Uunissa on tuli, jolla karkotan taas pakkasta pois täältä sisältä. No, ei täällä sisällä nyt sentään pakkasta ole.

Käytiin sitten eilen Himmun kanssa siellä eläinlääkärillä ja hänen tuomionsa oli kyllä tyly, Tyhjä on. Joten ei mitään pentusia sitten olekkaan tulossa. vielä katsotaan uudestaa ensiviikolla, mutta olen kyllä jo sopeutunut siihen, että näin on, minkäs tuolle mitään mahtaa. Nyt sitten odottamaan seuraavia juoksuja ja yrittää uudestaan. Ei aina kaikki mene niinkuin olettaa.

Ja autokin teki tenän, ei suostunut lähtemään minnekkään, piti soittaa kasvattaja hätiin, että päästiin sinne lääkärille. Olipa mennyt akku täysin tyhjäksi, nyt on latautumassa pajalla, oma laturini kun on niin tehoton ettei auton akkua kannata yrittää ladata. Kumma,kun ei muuta sattunut, kun sanotaan ettei kaks ilman kolmatta.

Tuota pakkasta on taas luvassa moneksi päiväksi, sekin on sellainen asia jolle ei mitään mahda, on vaan otettava vastaan ja yrittää selvitä aina uuteen pakkasaamuun.