Oltiimpa Himmun kanssa eilenillalla vähän kyläilemässä. Kävimme kasvattaja- Paulan ja koiruuksien luona. Oli se niin vietävän komea näky kun viisi suklaapalloa kieri eteenpä'in lenkkipolulla. Välillä Himmu paineli joukon johtajana, mutta sitten oli ihan pakko palata takaisinpäin tarkistamaan, että mummukin on matkassa. pelkäsi kait aina välillä, että se mummu on häipynyt.

Uimassakin Himmu kävi muutamaan otteeseen, vaikka luulin sen jo lopullisesti nostaneen uikkarit naulaan. Liekö ollut näyttämisen halua toisille, että näin meillä. mites teillä.

Sisällä parkkerasi syliin, tuli siinä mieleeni, että niinhän se on kuin yksin varttunut lapsi. Ei heti osaa ryhtyä toisten kanssa leikkimään, on vain katseltava toisten touhuja. kyllähän se kaveri olisi ihan hyvä Himmullakin. Onneksi joskus aina on mahdollisuus juosta kavereiden kanssa.

Kun ne kaikki siinä yhdessä painelivat menemään, sain kyllä tarkkaan katsoa kuka kukin on. Himmun nyt kyllä tunnen, mutta nuo toiset ovat  niin samankokoisia, Himmu on hiukan isompi. Nyt jo sentään erotan ne toisistaan kun eivät kovin kaukana ole.

Kiitos Paulalle mukavast iltapuhteesta! Koskas te ehditte tänne tulla lenkille Punkaharjulle?