Niin ne vain kiemurat suoristuvat ja kaikki on taas kohdallaan, paitsi enään muistona tikit käsivarressa jotka nekin saa pois loppuviikolla- Ei sitä kyllä olisi uskoneut, miten lujille se kiemuroiden suoristuminen lopulta kuitenkin otti. Monta päivää siinä pikkuhiljaa toipuessa meni, vakka ei mitään isoa hätää enään ollutkaan.

Himmu on taas onnensa kukkuloilla kun vihdoin muistin hakea pallon talvisäilytyksestä ulos käyttöön. Siinä on palloa viety pitkin mummun kukkamaiden ja naapurin kynnöspellon. Siellä pellolla sitten välillä jää jumiin niin, ettei itse saa sitä pois sieltä. No, viipymättä ilmoitus kireällä haukulla mummua kohti, niin sieltä se mummu apuun rientää, tietäähän Himmu sen. istua nököttää odottamassa pallon vieressä, kun saan sen irti kolostaa vieriikin pallo jo kaukana Himmun lähettämänä. Yritän saada sen heittääkseni sen pois pellolta, mutta miten lie tuo koiruus minua vikkelämpi ja ehtii joka väliin sitä palloaan vyöryttämään.

Pian taas vappulaulut raikaa ja simapullot suhisee, Tippaleivät murenee, kaikki odottaa kesää. On kylmä ja sataa vettä. Hyvää vappua vain kaikille.