Monenmoista puuhailua on taas Himmun alämässä ollut, yksinoloakin välillä, kun minä välillä pistäytynyt ristiäisissä, mutta mikäpä hätä pienellä täällä on yksinkään, kun huolto pelaa elikä kaikkea on jätetty saataville, Vettä ja raksuja. Ei pääse nälkä eikä jano yllättämään silläaikaa.

Yhdessä sitten käytiin päivän reisulla mökkeilemässä tyttären luona ja siellä oli mummunsa ilona pikkuinen Siiri tyttö, Siellä molemmat pienet sitten uivat ja polskuttivat vettä. Oli niin kaunis ja aurinkoinen ilmakin ilonamme, ei sellainen paahtava helle vaan ihan kiva kesälämmin. Oli nautinnollista oleilla kauniissa maisemassa kirkkaaan veden äärellä.

Myös kaksi vähän isompaa, Espanjan vesikoiraa siellä oli, jotka rakastaa kun niile heitetään veteen noudettavaa. Pojo ei hae niin syvältä kuin Pica, mutta sovinnollisesti sitten hakevat ja palauttavat uudelleen heitettäväksi. hauskaa katsella sitä leikkiä.

Päivä meni nopeasti ja kotiin palattua meillä oli vasynyt pikkuinen koira, varmaan touhuamisesta, mutta toki osin tuosta erilaisesta paikastakin johtuen,