Tässä on sitten reilu viikko jo taas eletty tätä normaalia mummun ja Himmun kotielämää. Kaikenkaikkiaan ihanaa taas touhuta näitä kotoisia toimiamme. Ilmakin jo ainakin päivisin lämpimämpää kuin ennen lähtöäni, joten ulkoilu sujuu mukavemmissa merkeissä. Nyt kyllä taas pakkasta -20, mutta eiköhän se päivänmittaan taas laske nollan seutuville.

Luntahan ne taas kovasti lupaavat loppuviikolla, onhan se uusi lumi jo vanhan surma, niin on pakko uskoa. Nyt en kyllä enään viitsi lumitöitä liiemmin tehdä, kunhan vähän jaloista pois siirtää, sen hävittämisestä saa jo Luoja pitää huolen.

Himmulla on pihassa muutamana päivänä ollu tavattoman kiirettä, kun joku kisuli on kunnioittanut käynnillään meitä ja jättänyt käynnistään hajumerkkiä Himmulle. Himmu sitten ahkerana tyttönä on seurannut jälkiä ja pyrkinyt kissan tuoksun perässä myllyyn pienestä aukosta. Luulen, että mahtuisi siitä, mutta onneksi ei ole tarpeeksi innolla yrittänyt ja näin pysynyt myllyn ulkopuolella. Muuten Himmu viihtyy pihassa olevien lumimassojen päällä, sieltä korkealta on hyvä päivystää. Näin se elämä täällä kotona jatkuu näitä vanhoja tuttuja ruutiineita jatkaen. Ihanaa!

Tässä kuvassa lumikasat vielä alkutekijöissään.